Dekbed Discounter fuseert met meubelzaak

Dekbed Discounter fuseert met meubelzaak

Onlinebeddenverkoper Dekbed Discounter fuseert met meubelhandel De Arend. De nieuwe onderneming heet Jamani Group, met een gezamenlijke omzet van zestig miljoen euro vorig jaar en honderd personeelsleden.

Dekbed Discounter is met tweeduizend tot drieduizend orders per dag naar eigen zeggen de grootste webshop in beddengoed van de Benelux. Op het kantoor in Gouda werken zo'n vijftig mensen. Vorig jaar bedroeg de omzet zo'n veertig miljoen. De Arend verzorgt de inrichting van onder meer horecabedrijven, zorginstellingen en scholen. Het hoofdkantoor staat langs de A2 bij Waardenburg en het bedrijf heeft diverse vestigingen. Ook De Arend heeft ongeveer vijftig werknemers. De omzet was vorig jaar twintig miljoen euro.

Beide ondernemingen behouden hun eigen hoofdkantoor en de meeste personeelsleden blijven op de eigen plek. Klanten van De Arend kunnen door de samenwerking binnenkort ook online bestellen. Bezoekers van de website van Dekbed Discounter kunnen in de toekomst een breder aanbod verwachten, zoals producten voor buiten de slaapkamer.

De naam Jamani is een samensmelting van de eerste letters van de drie oprichters: Jarno Goesten van De Arend en Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed Discounter. Ze zijn de drie eigenaren van de nieuwe onderneming.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!