Pipoos vindt nieuwe topman bij Siebel

Peter Dekker is sinds kort algemeen directeur van knutselwinkelketen Pipoos. Hij volgt Wouter de Keizer op, die sinds 2012 aan het roer stond van de retailer.

De Keizer vond het na zeven jaar tijd voor iets nieuws en is nu ceo van Stox Energy Socks, producent van high tech sokken. Hij blijft wel als commissaris betrokken bij Pipoos. De hobbywinkelketen, die 27 vestigingen in Nederland heeft, doet het volgens De Keizer ‘heel erg goed’. De afgelopen jaren heeft Pipoos onder meer zijn concept vernieuwd en vestigingen naar betere locaties verhuisd. “Peter Dekker kan nu activeren wat wij de afgelopen jaren hebben neergezet”, aldus De Keizer.

Dekker was de afgelopen twee jaar op interim basis sales director bij juweliersketen Siebel. Eerder was hij algemeen directeur van House of Shoes en zat hij in het bestuur van Lucardi.

Panduro, het moederbedrijf van Pipoos, is Europees marktleider voor hobbymaterialen en heeft 114 winkels in zes landen. De totale omzet van het Zweedse bedrijf bedraagt zo’n negentig miljoen euro. In een eerder gesprek met RetailTrends liet De Keizer doorschemeren dat de Nederlandse Pipoos-vestigingen op termijn waarschijnlijk Panduro-winkels worden.
 

Reacties 2


ikke weet het 28 jun, 09:31

Ik weet het niet met al die topmannen, ook hier weer, is het geen schrijf fout??

Moet het niet tobmannen zijn ?? Als je het verleden bekijkt is het weinig succesvol geweest.
House of shoes failliet , Lucardi draaide slecht, en toch komen ze wel weer ergens aan de bak.


A. Zijnzeiker 28 jun, 10:31

Hier zijn teveel makkelijke grappen over te maken..... we doen t dan ook niet

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!