Yoghurt Barn wil volgend jaar buitenlandse stappen zetten

Yoghurt Barn wil volgend jaar buitenlandse stappen zetten

Yoghurt Barn gaat volgend jaar de grens over. “We zijn nu met verschillende internationale operators in gesprek om het concept in master franchise constructies uit te rollen”, vertelt oprichter Wouter Staal.

Staal denkt de komende twaalf maanden in ieder geval nog bezig te zijn met het goed neerzetten van de formule om het buitenland. “Daarna verwacht ik dat we internationaal kunnen uitbreiden.” Eerder werd al uitbreiding naar Duitsland en België genoemd, maar ook Zwitserland, Oostenrijk, Engeland en Scandinavië behoren tot de mogelijkheden. De focus ligt ook hier op high traffic locaties als treinstations en vliegvelden.

Yoghurt Barn telt momenteel veertien vestigingen in ons. Onlangs werd een filiaal op Schiphol Plaza geopend, dat de voormalige RetailRookie al eerder ‘een springplank naar internationale uitbreiding’ noemde. Qua groeimogelijkheden in Nederland noemt Staal locaties op universiteitscomplexen, waarover gesprekken worden gevoerd.

De retailer focust zich verder op een stationslocatie in Rotterdam en de steden Maastricht, Groningen, Arnhem en Zwolle zijn mogelijke plekken voor nieuwe filialen. “Daarna zijn we in Nederland wel uitgespeeld”, aldus Staal.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!