Nieuwe bezorgdienst start deze zomer met pilot in Utrecht

Start-up Packaly begint volgende maand met zijn bezorgdienst in Utrecht. Retailers kunnen de bezorgdienst integreren in hun webwinkel en aanbieden in het afrekenproces. De producten worden dan door de dienst binnen een uur met de fiets bij de klant bezorgd. 

Packaly zegt met zijn service de strijd aan te willen gaan met traditionele pakketbezorgers. De drie oprichters bedachten de bezorgdienst door de drukke winkelstraten in de binnenstad. Het viel hen op dat producten die online besteld worden van ver moeten komen en binnen één tot twee dagen worden geleverd, terwijl ze vaak al vlak bij de consument liggen. “Dagelijks rijden diverse bestelbussen met online bestellingen vanuit grote magazijnen naar de binnensteden, waarna ze producten afleveren die misschien een kilometer verderop ook beschikbaar zijn”, aldus medeoprichter Axel Dekker.

Om gebruik te maken van de bezorgdienst kiezen klanten straks voor de optie ‘afleveren met Packaly’ in het afrekenproces. De winkel zorgt dat de producten worden verzameld, waarna de Packaly-koerier het pakket ophaalt bezorgt. 

De start-up wil zich de komende maanden focussen op de pilot in Utrecht. Daarna is het de bedoeling dat de dienst ‘snel’ wordt uitgebreid naar andere grote steden. Packaly zegt dat al een aantal retailers bij het netwerk zijn aangesloten. Het komende halfjaar moeten nog eens twintig retailers zich aansluiten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!