Jeanine Holscher operationeel directeur Blokker Holding

Jeanine Holscher operationeel directeur Blokker Holding

Jeanine Holscher treedt toe tot de raad van bestuur van Blokker Holding. Per 15 juli wordt ze operationeel directeur (coo) naast eigenaar en ceo Michiel Witteveen.

Holscher is sinds 1 augustus vorig jaar algemeen directeur van Big Bazar. In haar nieuwe rol blijft ze verantwoordelijk voor de aansturing van dit bedrijfsonderdeel.

Dirk Jan Stoppelenburg, die tot september ceo is van Scotch & Soda, treedt toe tot de raad van commissarissen van Blokker Holding. Hetzelfde geldt voor Ron Hemmer. Hij werkte tientallen jaren bij Hunkemöller, onder meer als cfo. Ze volgen Barbara van Hussen en Jolanda Poots-Bijl op. Roland van Kralingen is aangebleven als commissaris.

Reacties 3


Seb Seb 12 jul, 12:04

Tuurlijk, nóg een directeur er bij. Ze hebben het in die ivoren toren écht niet begrepen. Blokker heeft juist minder directeuren, managers, commissarissen en stafmedewerkers nodig. Maak die organisatie eens snel lean & mean. Zet in op snel schakelen, inspringen op de ontwikkelingen van vandaag, niet die van 15 jaar geleden.

Ach ja. Nu kunnen die directeuren flink hun eigen portemonnee vullen, om vervolgens alsnog de hele boel failliet te laten gaan. Maar dan 'hebben ze het echt wel geprobeerd hoor'.


A. Zijnzeiker 15 jul, 10:24

Seb Seb, de situatie is nu wel veranderd. Er is inmiddels een andere eigenaar (Michiel Witteveen) en die zal toch een team om zich heen moeten gaan vormen om kennis, kunde én handjes te vergaren. Hij kan het immers niet alleen doen. Je kunt je alleen afvragen of het de juiste personen zijn, maar dat zal de toekomst leren.


Elisabeth H 15 jul, 22:29

Vraag gewoon eens aan de klant wat zij voor assortiment verwachten in de winkels. Babyproducten zoals Zwitsal zoek ik niet bij Blokker zijn jullie ook te duur mee. Vorige week liep ik naar binnen voor een fotolijstje. niet kunnen slagen wel bij de action, vorig jaar dacht ik een echte zeem bij Blokker te kunnen kopen zat niet in het assortiment was wel te koop bij het Kruidvat. Ik wil wel in een denktank zitten om het assortiment te optimaliseren. Draag Blokker een warm hart toe een echt oud Nederlands bedrijf daar zijn er niet zoveel meer van.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!