Het Duitse elektronicamerk Teufel heeft een fysieke locatie geopend in ons land. Het gaat om een pop-upstore op de Rotterdamse Coolsingel, die in ieder geval tot het einde van dit jaar open is. Afhankelijk van de bouwplannen van de verhuurder blijft de locatie langer open.

De pop-upstore van Teufel heeft intrek genomen in het pand van Inconcept, een concept dat onderdak biedt aan verschillende retailers. Door het tijdelijke karakter van de store wordt niet het hele assortiment van het elektronicamerk aangeboden, maar is er een selectie gemaakt van bestsellers.

De Rotterdamse pop-upstore betekent de vierde fysieke locatie voor Teufel. Berlijn had in 2014 de primeur met een flagshipstore, later volgden winkels in Essen en Wenen. 

Teufel was al eerder met een winkel in ons land vertegenwoordigd. Vier jaar geleden opende het merk een filiaal op de Van Baerlestraat in Amsterdam. De tegenvallende interesse van het winkelend publiek leek na twee jaar de doorslaggevende factor om weer uit de hoofdstad te vertrekken.