Cio verlaat Intergamma

Cio verlaat Intergamma

Simon Hansen treedt per 1 oktober van dit jaar af als cio van Intergamma. Hansen kwam vier jaar geleden over van Mirage Retail Group, voormalig Blokker Holding, waar hij program director ICT was.

Hansen gaat aan de slag als directeur bij Smit Elektrotechniek. Hij neemt daar het stokje over van Jan Smit, die volgend jaar met pensioen gaat. Hansen spreekt van een ‘zeer interessante nieuwe uitdaging’. 

Smit Elektrotechniek laat in een reactie weten de stap van Hansen ‘opvallend’ vinden, gezien zijn stap uit de ‘vertrouwde retailomgeving’. ‘Maar voor Smit is dit de juiste man op het juiste moment. Hij kan zijn kennis en ervaring goed inzetten om het bedrijf te helpen groeien en professionaliseren’, zo klinkt het.

Hansen heeft de afgelopen jaar de nodige retail-ervaring opgedaan. Zo werkte hij als adjunct directeur commerciële zaken & ict bij Bart Smit, was hij later actief bij Mirage Retail Group en stapte hij van daaruit over naar Intergamma.

Reacties

Blokker heet pas één dag Mirage Retail. Maar Hansen stapte er in 2015 al naar over...

Geplaatst door Bert van Dijk op 24 juli 2019 om 12:21

Er is wel meer mis met dit artikel!
In 2015 stapte hij over naar de mitage groep terwijl hij 4 jaar geleden juist van de mirage groep de overstap maakte naar intergamma ?
4 jaar geleden was het toch 2015...

Geplaatst door M.G. Rr op 24 juli 2019 om 13:27

Laatste nieuws

RetailTrends