Uitstel van betaling voor A Little Lovely Company

Uitstel van betaling voor A Little Lovely Company

A Little Lovely Company verkeert in surseance. De Groningse groothandel in kinderartikelen heeft vrijdag uitstel van betaling aangevraagd. 

De surseance geldt niet alleen voor A Little Lovely Company, maar ook voor dochterbedrijf Tiny Humans. Op de webshop van A Little Lovely Company staat dat de producten momenteel niet te bestellen zijn. Als bewindvoerder is Gerard Breuker aangesteld. Hij was maandagmiddag niet bereikbaar voor een reactie. 

In 2016 behaalde de groothandel nog een omzet van tien miljoen euro. Datzelfde jaar opende het bedrijf zijn eerste brandstore in Groningen, maar in april van dit jaar werden de deuren weer gesloten. "De winkel strookt niet met wie wij oorspronkelijk zijn: ontwerpers en een groothandel”, dat vertelde medeoprichter Judith de Ruijter destijds. A Little Lovely Company levert kinderartikelen aan naar eigen zeggen meer dan 3200 resellers. Afnemers zijn onder meer bol.com, Wehkamp, Hudson's Bay en Selfridges.

Reacties

JA zoals ik het op dit moment bekijk is ALLEEN een webshop hebben ook niet het antwoord op de nieuwe manier van winkelen.

Geplaatst door ikke weet het op 29 juli 2019 om 14:50

Je zou zeggen dat je met 10 miljoen omzet in 2016 toch wel iets zou moeten kunnen overhouden als groothandel. Maar misschien is de omzet flink gekelderd?

Geplaatst door Sander Westland op 30 juli 2019 om 10:26