Modeketen Okay Fashion vult zijn winkelbestand aan

Modeketen Okay Fashion & Jeans opent half september vijf nieuwe winkels. Twee hiervan zijn Okay Fashion-vestigingen, drie vallen onder de Duitse formules Cecil en Street One. Het totale winkelbestand komt na de opening uit op 53 vestigingen. 

De eigen Okay Fashion-winkels strijken neer in Borne en Deventer. Een filiaal van Street One wordt gevestigd in Sneek en de vestigingen van Cecil in Borne en Nijverdal. De winkels zijn voorzien van het nieuwe concept van de modeketen, dat zich laat omschrijven als industrieel en tijdloos. De winkel in Putten, die vorige week heropend is, is ook van het nieuwe concept voorzien. De andere filialen volgende de komende jaren stapsgewijs. 

Eigenaar Edward van Dijk nam vijf jaar geleden negen winkels van Okay Fashion & Jeans over. Dat aantal groeide naar 28. Daarnaast bezit hij momenteel twintig winkels van de modemerken Cecil en Street One. Dat aantal staat straks op 23.

Van Dijk vertelde eerder in een interview met RetailTrends al dat hij de ambitie had om meer winkels te openen. Een concreet aantal kon hij niet noemen. “Als de kans zich voordoet voor een nieuwe vestiging op een rendabele plek, dan pak ik die”, vertelde hij. “Maar groei is geen doel op zich.”
 

Reacties 2


Gerard Zwiers 30 jul, 18:01

Prachtig dat de zaken positief door de klanten
Worden bekeken en daarom worden bezocht.


Mooi Weer spelen met andermans geld 1 aug, 12:50

https://franchiseplus.nl/column/baanbrekend-arrest-hoge-raad-franchisegevers-eerder-aansprakelijk-bij-ondeugdelijke

Zo prachtig is Streetone niet, ondanks een veroordeling heeft Streetone nog steeds hun verantwoordelijkheid niet genomen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!