Kledingmerk Penn & Ink N.Y. groeit in Nederland

Kledingmerk Penn & Ink N.Y. groeit in Nederland

Het Nederlandse kledingmerk Penn & Ink N.Y. wil meer winkels openen in Nederland. Dat meldt salesmanager Mike van Geest aan RetailNews. In september staat de opening van de derde brandstore in Den Bosch gepland. 

Het dameskledingmerk heeft al een eigen winkel in Rotterdam en Breda. Die laatste had eerder een yogaruimte (nu niet meer actief). Wel staat er nog een negen meter lange koffiebar in het pand. "In Den Bosch wordt het meer een boetiek. Die winkel is wat kleiner dan die in Breda. Maar het concept dat we in Breda hanteren, komt zeker terug in Den Bosch. Dat betekent goede koffie en een lekker sfeertje."

De winkel komt in het voormalige pand van kledingwinkel Fuente op de Fonteinstraat. "Daar vind je ook winkels zoals Yaya en Essentiel Antwerp. Wij vinden wel dat we daar passen." Van Geest laat weten dat Penn & Ink N.Y. meer winkels wil openen in Nederland. Welke steden dat worden, is nog niet bekend. Naast hun eigen winkels heeft Penn & Ink N.Y. ook diverse verkooppunten in Nederland.

Reacties 1


Arie mulders 5 aug, 10:20

Prachtige koffiebar in Breda, werkelijk nog nooit een klant gezien die koffie krijgt aangeboden, net als in vele andere winkels met een koffie corner, bv. Yaya In Breda

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!