Overname Agrimarkt door Jumbo definitief

Overname Agrimarkt door Jumbo definitief

ACM heeft de overname van Agrimarkt door Jumbo goedgekeurd. "Er blijft na de overname nog voldoende concurrentie over", luidt de mededeling.

Jumbo liet halverwege juli weten interesse te hebben in de winkels van Agrimarkt, gevestigd in het zuidwesten van het land. Het betreft supermarkten in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Vlissingen, Oud-Beijerland en Terneuzen. 

In totaal werken er 360 mensen bij Agrimarkt. Jumbo is voornemens om iedereen over te nemen. Ceo Frits van Eerd van Jumbo spreekt over 'een mooie aanvulling' op het winkelbestand in Zuidwest-Nederland. Eerder opende Jumbo al een distributiecentrum in Middelharnis voor de onlineboodschappen.

 

 

Reacties 4


Willem Heppener 3 aug, 09:25

Ik vindt dat hier in Terneuzen geen plek is voor drie winkel van jumbo , en zeker niet dat de agrimarkt op nog geen honderd meter van een jumbo winkel is. Op de plek waar nu de arbeidsmarkt is zou een plus , flop of een Albert Hein kom om jumbo concurrentie te geven , want jumbo heeft te veel concurrentie op gekocht .


Marinus Bosters 3 aug, 18:01

Wordt deze de grote jumbo net als in Breda de foodmarkt want die zou ook in Roosendaal komen


Ellen Touw 4 aug, 17:27

prima voor Oud Beijerland De prijzen bij de Agrimarkt zijn veel te hoog voor Oud Beijerland en veel produkten waren over de verkoop datum. prima dat het Jumbo wordt de 2e Jumbo dan in het dorp met lage prijzen en prima parkeren.

Mevr E.J. Touw


R. Meeldijk 18 aug, 11:13

Prima dat Jumbo in de plaats komt van Agrimarkt. Jumbo stuk goedkoper.
Als er 5 klanten bij een kassa staan en je wil met 1 boodschap door de dame met een scan geholpen worden dan doen ze het in de meeste keren niet.
Klantvriendelijk. Haal vaak mijn boodschappen bij de agrimarkt lekker dichtbij. Gisteren was een actie de laatste dag kwam 2 zegeltjes te kort kreeg de borden niet moest bijbetalen dan maar geen borden. Flauw zeker nu het de laatste dag van de actie is.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!