Beauty-assortiment van Zalando komt naar Nederland

Beauty-assortiment van Zalando komt naar Nederland

In Nederland is vanaf eind augustus ook het Beauty-assortiment van Zalando beschikbaar. Nederlandse consumenten kunnen vanaf dan beauty- en verzorgingsproducten bij Zalando bestellen. 

Vanaf 28 augustus zijn de cosmeticaproducten beschikbaar. In totaal heeft de consument dan keuze uit 8500 producten van meer dan tweehonderd merken. Het assortiment bestaat uit producten voor mannen en vrouwen voor onder meer huidverzorging, gezichts- en lichaamsverzorging, geuren, decoratieve cosmetica, hulpmiddelen en accessoires.

“Met de lancering van Zalando Beauty zetten we een logische volgende stap om hét platform te worden voor al je kleding- en lifestyle-aankopen in Nederland. We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om hun stijl en individualiteit te tonen, en een beauty-assortiment sluit daar vanzelfsprekend bij aan”, zegt Jacinta de Graaf, regional lead Benelux.

De verkoop van de beautyproducten kan over dezelfde logistieke infrastructuur plaatsvinden als de andere Zalando-producten. Verzending gebeurt vanuit het dc in Erfurt. Eerder werd de beautylijn al geintroduceerd in België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zweden, Italië, Denemarken en Polen. 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends