The Avocado Show gaat naar Parijs

The Avocado Show gaat naar Parijs

De volgende vestiging van The Avocado Show komt in Parijs. Dat laat medeoprichter Ron Simpson weten in een interview met 7DTV

The Avocado Show, een restaurantconcept waarbij in alle gerechten de avocado centraal staat, opende in 2018 al een vestiging in Brussel en heeft een restaurant in Amsterdam. Het restaurant in Parijs zou daarmee de derde vestiging zijn. 

Simpson zegt over vijf jaar tussen de dertig en vijftig vestigingen te hebben. "Vooral de locaties zijn interessant. We focussen nu heel erg op Europa en dat gaat goed. Vervolgens gaan we richting het Midden-Oosten. Daar kunnen we de financiën op orde stellen om daarna een grote stap te maken. Of dat nou Azië is of Amerika dat zullen we dan bepalen."

De medeoprichter van The Avocado Show vertelde onlangs nog aan RetailTrends over de drie belangrijkste dingen waar een wereldmerk aan moet voldoen. Het kiezen voor een product dat de hele wereld aanspreekt was er één van. Lees de overige twee hier


Ron Simpson vertelt op het Retail & Brands Festival op 12 september in Amersfoort meer over de opmars van The Avocado Show. Andere sprekers zijn onder meer HEMA, Apple en Ecoalf. Wil jij er ook bij zijn? Klik dan hier!

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends