Pabo-winkels sluiten in Vlaanderen

Pabo-winkels sluiten in Vlaanderen

In Vlaanderen sluiten de winkels van de failliete erotiekketen Pabo hun deuren. De webshop is overgenomen door EDC (eigenaar van EasyToys.nl), maar voor de winkels in België is het avontuur nu ten einde. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. 

De voorraad van de tien winkels wordt naar de filialen in Aartselaar, Roeselare en Wetteren gebracht voor een uitverkoop. Die drie winkels draaiden het beste, stelt Troostwijk Veilingen, die de uitverkoop organiseert. Wat er met de winkel in Amsterdam gaat gebeuren, is nog onduidelijk. De curator was donderdagmiddag niet bereikbaar voor een reactie.

Erotiekbedrijf Pabo ging in juli dit jaar failliet. De Zeeuwse onderneming leed vorig jaar een verlies van 12,5 miljoen euro op een totaalomzet van 30,5 miljoen euro. Pabo bestaat sinds 1984 en valt sinds 1999 onder het Duitse bedrijf Beate Uhse. Zowel de webshop van Beate Uhse als van Pabo zijn inmiddels overgenomen door EDC.

Reacties

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends