Doorstart zeker voor merendeel winkels Apeldoornse bakkerij

Bakkerij Van der Wal Jolink krijgt definitief een doorstart. Dat maakte curator Priscilla Trip afgelopen weekend bekend. Ondanks de doorstart verdwijnen er wel een aantal winkels en het bedrijf wordt gesplitst. Dat meldt De Stentor.

Van der Wal Jolink heeft in totaal dertien winkels. Een partij neemt daar zes vestigingen en de centrale bakkerij uit Apeldoorn en een winkel uit Epe van over. Wie de winkels overneemt is nog niet bekend. De winkels uit Elst en Lent kunnen een doorstart maken bij Bakkerij ’t Kraayennest. Geïnteresseerde partijen uit de regio Apeldoorn hadden wegens de ligging van de vestiging in Elst en Lent geen interesse in deze winkels. 

Van de dertien winkels sluiten er vier. Dat zijn de winkels uit Deventer, de winkel in Gendt en de winkel aan de Imkersplaats in Apeldoorn. Die vier filialen draaiden slecht en daarvoor was dan ook geen interesse voor een doorstart. 

Bakkerij Van der Wal Jolink vroeg begin augustus faillissement aan. Oorzaak is onder meer het gebrek aan geld en hoge schulden die voornamelijk veroorzaakt zijn door de vier winkels waar geld bij moest. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!