Vernieuwde Groningse IKEA focust op 'totaalplaatje en complete woonoplossingen'

Vernieuwde Groningse IKEA focust op 'totaalplaatje en complete woonoplossingen'

De vernieuwde IKEA-vestiging in Groningen is geopend. De winkel heeft een nieuwe indeling, waarbij het meer focust op het tonen van complete woonoplossingen en meubels en accessoires meer bij elkaar zijn geplaatst. Het is het eerste filiaal van IKEA die zijn winkel op deze manier indeelt.

Door producten die bij elkaar horen bij elkaar te plaatsen hoopt het Zweedse woonwarenhuis de verkoop van totaalpakketten te stimuleren. De showroom van IKEA in Groningen reflecteert het leven van de bezoekers uit de stad en omgeving. De medewerkers van de meubelketen gaan regelmatig bij bewoners uit de regio langs om te praten over hun woonuitdagingen en -oplossingen. 

In het nieuwe filiaal is ruimte voor een ‘bestellen & ophalen’-balie, waarbij klanten nog dezelfde dag binnen vier uur hun bestelling kunnen afhalen in de winkel. Ook is er vanaf 9 tot en met 15 september een pop-upstore van de brandweer in het nieuwe filiaal te vinden, waarbij de brandweer de consumenten informeert over brandveiligheid in huis. 

Reacties

Heel mooi.maar als je een alleen een lampje wilt kopen ben je een uur verder.

Geplaatst door Engelien Drenth op 15 oktober 2019 om 06:08

Laatste nieuws

RetailTrends