Investeerder legt 1,8 miljoen neer voor A Little Lovely Company

Investeerder legt 1,8 miljoen neer voor A Little Lovely Company

Little Lovely Holding, moederbedrijf van A Little Lovely Holding, is voor 1,8 miljoen euro overgenomen door Diek Invest. Dat blijkt uit het faillissementsverslag van curator Gerard Breuker. 

Met de doorstart heeft Diek Invest 24 van de 45 werknemers van Little Lovely Holding overgenomen. In totaal had het bedrijf nog een schuld van 1,8 miljoen euro bij de bank. Het boedelsaldo bedraagt in totaal driehonderdduizend euro.

De belastingdienst heeft nog een vordering van 516 duizend euro uitstaan bij de failliete groothandel. In totaal krijgen concurrente crediteuren nog minstens 196 duizend euro van A Little Lovely Company. Dat zou de schuld op een totaal van 2,5 miljoen brengen.

Little Lovely Holding groeide in 2014 door de toenemende verkoop van de zelfontwikkelde letter banners en lightboxen. In 2016 had het bedrijf een omzet van bijna 11,8 miljoen. Toen vanaf 2017 de populariteit van de lightboxen afnam, doordat het product op grote schaal werd geïmiteerd, was er sprake van een omzetdaling en dat kon maar gedeeltelijk worden opgevangen door de overige producten. In 2017 behaalde A Little Lovely Company nog een omzet van ruim tien miljoen, in 2018 liep dat al terug naar 6,1 miljoen. Het bedrijf maakte in 2018 3,5 miljoen euro verlies. 

A Little Lovely Company is een groothandel in kinderartikelen met naar eigen zeggen meer dan 3200 resellers. De producten van de groothandel worden onder meer verkocht door bol.com, Wehkamp en Selfridges.
 

Reacties 1


Reinder Van Moeilijkheden 5 sep, 15:09

Dat was weer lekker schoon!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!