Dunkin' straks ook langs de snelweg te vinden

Dunkin' straks ook langs de snelweg te vinden

Dunkin’ verkoopt zijn donuts vanaf eind september ook langs de snelweg. De nieuwste vestiging van de koffie- en donutgigant komt langs de A2 bij De Lucht wegrestaurants. 

Op 28 september gaat de vestiging langs de A2 open voor donutliefhebbers ‘en route’. In De Lucht wegrestaurants zitten nu een Burger King, La Place en Subway. Dunkin’ zal met zijn eigen vestiging een aanvulling zijn op het assortiment. 

“Ons doel is om ervoor te zorgen dat Dunkin’ voor iedereen in Nederland bereikbaar is. Niet alleen via onze centrumvestigingen, pop-up’s en supermarkten, maar ook onderweg”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Nederland. 

Eerder kondigde Dunkin aan zijn donuts verpakt te gaan verkopen bij de supermarkten van Jumbo. Ook komen er pop-upstores in de Jumbo-vestiging in Drachten en in de Jumbo Foodmarkt van Groningen. De donutgigant liet bovendien weten een donutautomatiek te openen in Groningen.   
 

Reacties

Geweldig! Nog meer suiker voor iedereen, altijd en overal. Trots! De vlag kan uit. Hoepel toch op met je troep.

Geplaatst door Flap Drol op 11 september 2019 om 08:11

Jippie nog meer hyper gedrag op onze snelweg. 😣😣😣

Geplaatst door Do nut op 11 september 2019 om 12:17

In de fabriek gebakte donuts, met veel suiker zonder passie gemaakt.. puur alleen om snel geld te verdienen en staat haaks op de gezonde maatschappij die wij willen.. flikker op met je troep!

Geplaatst door Flapske snel falpske op 11 september 2019 om 13:31

Heerlijk! Beter dan die harde stuiter-donuts van de AH. Jammer dat we jaren achter lopen op de Amerikaanse levensstijl, maar we gaan de goede kant op. Nu alleen nog de stoplichten aan de overkant van de weg. ;)

Geplaatst door Fitboy En donuteter op 11 september 2019 om 17:43