Modemerk State of Art in handen van investeringsmaatschappij

Modemerk State of Art in handen van investeringsmaatschappij

Het mannenmodemerk State of Art komt grotendeels in handen van investeringsmaatschappij Quadrum Capital uit Almelo. De familie Westerman draagt het merendeel van de aandelen over. Er is geen overnamesom bekendgemaakt. 

Oktober vorig jaar overleed oprichter Albert Westerman in zijn woonplaats Lichtenvoorde op 75-jarige leeftijd. In de Achterhoekse plaats staat ook het hoofdkantoor. Het management van State of Art gaat ook financieel participeren. Arjan Hoop van Quadrum Capital: "State of Art is een prachtig merk met een rijke historie als familiebedrijf. We zullen hier met respect op voortbouwen en samen met het team de kansen en mogelijkheden benutten om State of Art verder te ontwikkelen en te laten groeien."

State of Art is sinds 1986 een mannenmodemerk, maar de geschiedenis gaat terug naar 1936 toen Albert Westerman senior een breiatelier voor babykleding begon. State of Art heeft veertig winkels in Nederland en België. De kleding wordt ook door ruim zeshonderd dealers in diverse landen verkocht.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends