Zeeman-manager weer in de race voor mvo-prijs

Zeeman-manager weer in de race voor mvo-prijs

Arnoud van Vliet, manager CSR & quality bij Zeeman, maakt kans op de titel mvo-manager van het jaar. Hij behoort tot de laatste drie kanshebbers, waaruit begin november een winnaar wordt gekozen.

Van Vliet behoorde vorig jaar en in 2017 ook al tot de tien genomineerden, maar schopte het nog niet eerder tot de laatste drie. De jury roemt hem om zijn inspanningen verandering teweeg te brengen binnen een prijsvechter. Zo is hij concreet aan de slag gegaan met transparantie in de keten.

De twee concurrenten van Van Vliet zijn geen van beiden retailers: manager sustainability Sander Dekker van Van Oord en sustainability program leader Jolanda Soons-Ding van Lamb Weston. In de eerdere shortlist van tien kanshebbers stonden ook nog country sustainability manager Alberic Pater van IKEA en director of innovation & sustainability Eva Ronhaar van HEMA.

De winnaar wordt gekozen door lezers van het platform Duurzaam Ondernemen en een vakjury. Nog nooit won een retailer de prijs, die dit jaar voor de zevende keer wordt uitgereikt. Anniek Mauser van Unilever kreeg de titel in 2013.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!