Mensen, en dan vooral jullie wat oudere mensen, jullie dragen vast een of meerdere geheimen mee. Iets wat je ooit gedaan hebt en waarvan je heel ernstig hoopt dat niemand ’t ooit te weten komt. Iets wat je af en toe denkt, in de vurige hoop dat je nooit iemand tegenkomt die gedachten kan lezen.

Ik heb zelf ook zo’n geheim maar zo meteen niet meer. Ik ga namelijk met veel lef en durf hier dat geheim onthullen. Komt ‘ie: ik ben gek op de Primark! Ja, ik ben er zo gek op dat ik het over dé Primark heb en net als menig Nederlands fan de i gewoon gezellig op zijn Nederlands uitspreek.

Ik geef trouwens meteen toe dat ik nogal verschil van de gemiddelde fan. Ik: man, 61 jaar. Gemiddelde fan: meisje, dertien, veertien, vijftien, zestien, zeventien jaar.

MEISJESGELUK
Mijn liefde ontstond dit voorjaar. Voor een ander blad maakte ik een reportage over de Primark-meisjes en bracht om die reden een dagdeel door bij de Primark in Utrecht en een dagdeel bij de Primark in Arnhem. In Utrecht maakte ik onder meer het volgende mee: Meisje tegen haar vriendin: “Wow” Haar vriendin:...