Kindermerk Gray Label opent tweede winkel

Gray Label, een Amsterdams kindermodemerk, heeft een tweede winkel geopend in Amsterdam. Op de Huidenstraat, onderdeel van de 9 Straatjes, huurt het merk een pand met tachtig vierkante meter winkelruimte. 

Gray Label zit nu nog op de Oude Looiersstraat en heeft tijdelijk twee winkels. Eigenaar Emily Gray vertelt aan RetailNews dat het merk uiteindelijk zal vertrekken met de winkel uit de Oude Looiersstraat. "De vestiging op de Huidenstraat wordt dan de nummer één winkel". Gray laat weten dat er nog meer uitbreidingsplannen in de pijpleiding zitten, maar dat daar vooralsnog niks over gezegd kan worden.

Gray Label is in 2011 gestart als een webshop. Het merk en biedt kleding aan van kinderen van nul tot tien jaar. Naast een eigen winkel ligt het merk bij tweehonderd verkooppunten in de schappen, waaronder in winkels in Amerika, Duitsland en Nederland. Sinds 2,5 jaar heeft het kledingmerk een fysieke winkel in Amsterdam. De kleding is gemaakt van ecologisch katoen. Het merk hanteert een year round collectie en voegt daar twee keer per jaar een seizoenscollectie aan toe. 

In de Huidenstraat betrekt het merk een pand waar eerder We Are Labels zat.  

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!