Ex-franchisers Intertoys verder als Jase & Joy

Ex-franchisers Intertoys verder als Jase & Joy

Retailservice-organisatie Euretco heeft een naam gevonden voor haar nieuwe speelgoedketen: Jase & Joy. Het gaat in eerste instantie om zeven voormalige Intertoys-ondernemers die samen negen winkels hebben.

In april maakte Euretco bekend dat het met een franchiseformule zijn entree maakt in de speelgoedbranche. Het bedrijf achter ketens als Hubo en Intersport sprak van 'een geheel eigen gezicht in de markt'. De winkels zitten in Amersfoort, Amstelveen, Budel, Bussum, Deurne, Eindhoven, Gemert, Purmerend en Veldhoven. Er wordt nog gewerkt aan een webshop.

De ondernemers maakten de overstap naar Euretco omdat ze ontevreden waren over de voorwaarden waaronder zij zouden samenwerken met Green Swan, dat Intertoys na het faillissement doorstartte. Inmiddels is Intertoys overgenomen door Michiel Witteveen met zijn Mirage Holdings, de nieuwe naam voor Blokker Holding.

Reacties

Sorry dat ik het zeg maar wat een naam.
Slaat totaal nergens op , ja nummer 54 van de Chinees met bami. Dan het logo 2 champagne glazen half gevuld. En daar hebben ze dan een halfjaar over moeten denken, de geleerden. Ik gun ze wel succes natuurlijk

Geplaatst door Karel Karel op 9 oktober 2019 om 13:24

Laatste nieuws

RetailTrends