HEMA lanceert een kerstcollectie met Viktor & Rolf

HEMA lanceert een kerstcollectie met Viktor & Rolf

HEMA slaat de handen ineen met het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf, voor een limited edition kerstcollectie. De ‘Jingle bows kerstcollectie’ is vanaf 18 november verkrijgbaar bij het Nederlandse warenhuis.

Volgens HEMA was de samenwerking tussen ‘deze twee iconische merken van Hollandse bodem’ vanzelfsprekend. Ontwerpersduo Viktor & Rolf sluit zich daarbij aan: “HEMA heeft ook voor ons sinds jongs af aan een rol gespeeld in ons leven. HEMA is waar wij onze eerste schriften voor de middelbare school kochten en waar wij nu nog steeds onze sokken kopen.”

De collectie bestaat onder meer uit kerstdecoratie, kersttruien en een kerstrompertje en is te herkennen aan de iconische strik waar Viktor & Rolf om bekend staat. 
 

Reacties

Ook deze actie lijkt weer allesbehalve 'Echt HEMA'!
Ik zal het wel weer te somber inzien, maar alles in dat bedrijf lijkt erop gericht om de aandacht van het werkelijke probleem af te leiden: Financiële problemen!

Geplaatst door R.H. Koornstra op 15 oktober 2019 om 15:15

ALLES VOOR HET GELD ik kan mij anders niet voorstellen dat victor en rolf hun naam verbinden met de hema

Geplaatst door G.J. Rinsma op 15 oktober 2019 om 17:08

Wat een zure reacties hierboven. Het idee is dan wel van H&M afgekeken maar het creert reuring en lokt mensen naar de winkels. Gelukkig wordt er wat ondernomen bij HEMA, stil zitten en wachten is al helemaal geen sleutel tot succes.

Geplaatst door Machiel R op 15 oktober 2019 om 17:23

Ja, verbazend hoe zuur mensen kunnen zijn. Dit is gewoon een goede actie.

Geplaatst door Res D. op 16 oktober 2019 om 11:00

Laatste nieuws

RetailTrends