Decathlon maakt bezorging binnen uur mogelijk in Utrecht

Decathlon gaat in Utrecht samenwerken met de startup Packaly. Bestellingen van de sportwinkelketen worden binnen een uur door de Utrechtse bezorgdienst bezorgdienst.

Decathlon opende vorige week een tweede filiaal in Utrecht, dat is gevestigd op de Vredenburg. De eerste winkel van de sportretailer in de stad is te vinden in winkelcentrum The Wall. Beide vestigingen worden als logistieke hubs gebruikt. Voor een bedrag van 9,95 euro kunnen inwoners van Utrecht hun bestelling van Decathlon binnen een uur thuis verwachten. Packaly zegt zich samen met de retailer te richten op de uitrol van het verzenden vanuit winkels. 

Packaly startte deze zomer met zijn bezorgdienst in Utrecht. Retailers kunnen de bezorgdienst integreren in hun webwinkel en aanbieden in het afrekenproces. De producten worden dan door de dienst binnen een uur met de fiets bij de klant bezorgd. De startup wil de dienst naar eigen zeggen na de pilot in Utrecht ‘snel’ uitbreiden naar andere grote steden. Daarnaast zegt Packaly te werken aan nieuwe technieken om bezorgen toegankelijker te maken.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!