McGregor ziet ruimte voor twaalf tot vijftien winkels in Nederland

McGregor ziet ruimte voor twaalf tot vijftien winkels in Nederland

McGregor mikt met zijn winkels op een goede landelijke dekking. Cmo Coen Gehring ziet nog ruimte voor het mannenmodemerk in onder meer Maastricht en Groningen, al sluit hij ook een winkel in de kleinere steden niet uit. "In het verleden was McGregor ook groot in middelgrote plaatsen als Leiden en Zwolle. Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Twaalf tot vijftien winkels zit er wel in", vertelt de cmo aan RetailTrends.

Het merk denkt niet alleen aan een snelle landelijke groei, maar kijkt ook over de grens. Portugese en Ierse contacten van vicevoorzitter Ludo Onnink en Fred Gehring, voormalige coo en ceo van Tommy Hilfiger, gaven aan interesse te hebben om kleding van McGregor te gaan verkopen. In het voorjaar van 2020 gaat de eerste winkel van McGregor in Lissabon open. 

In 2017 ging McGregor voor de tweede keer in twee jaar tijd failliet. Na een twee jaar durende stilte werkt McGregor nu aan zijn comeback. Afgelopen maand gingen er vier winkels van McGregor open: in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Breda. Dit jaar volgen ook nog winkels in Antwerpen en Knokke-Heist. Het merk onderging een rebranding, ontwierp een nieuw logo en nieuw winkelconcept. Het complete gesprek met Onnink en Gehring verschijnt deze week op RetailTrends.nl.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!