Labfresh lanceert ook vlek- en geurwerende broek

Labfresh lanceert ook vlek- en geurwerende broek

Labfresh breidt zijn collectie uit met vlek- en geurwerende broeken. De nieuwe producten worden net als de vorige kledingstukken gelanceerd met een Kickstarter-campagne en worden vanaf april 2020 geleverd.

Labfresh, een van de RetailRookies 2019-2020, verkocht al ‘life-proof’ shirts, overhemden, sokken en polo’s, maar voegt nu een katoenen broek in twee kleuren aan zijn collectie toe. Net als de andere artikelen zijn ook deze broeken waterafstotend en antibacterieel.

“In 2,5 jaar tijd hebben meer dan 12.000 mensen uit 98 landen ons geholpen onze technologie te ontwikkelen door crowdfunding pre-orders te plaatsen. We hebben nooit durven hopen op zo’n reactie toen we in 2017 ongeveer 300 euro besteedden aan het opnemen van de eerste Kickstarter-video in ons appartement,” aldus Kasper Brandi Petersen, mede-oprichter van Labfresh.

Labfresh richt zich tot nu toe uitsluitend op mannen, met kleding die naar eigen zeggen een week lang schoon blijft. Eerder dit jaar opende het merk zijn eerste fysieke winkel, waar klanten onder meer een glas rode wijn over een shirt kunnen gooien om te zien dat er geen vlekken achter blijven.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!