Coolblue opent pop-upwinkel op Utrecht Centraal

Coolblue heeft een pop-upwinkel geopend op Utrecht Centraal. Klanten kunnen daar hun bestellingen ophalen die ze online hebben gedaan. Ook kunnen ze er producten kopen, die ze kunnen meenemen of kunnen laten bezorgen. De pop-upwinkel is tot en met oudejaarsdag open.

Het e-commercebedrijf heeft inmiddels twaalf fysieke winkels in Nederland en België. Die in Arnhem ging begin deze maand open.

Coolblue heeft deze maandag al alle aanbiedingen voor Black Friday online gezet. Volgens 'beginbaas' Pieter Zwart onder meer om de druk op de pakketbezorging wat te spreiden. 

Reacties 2


Reinder Koornstra 25 nov, 11:39

Blij te zien dat die webshops dezelfde problemen hebben die we vroeger ook in de fysieke winkels. Logistieke problemen die iedereen heeft, natuurlijk! Maar met zijn actie ondergraaft hij wel het hele idee achter Black Friday, en dat vind ik gewoon oerstom! Hoe lang denkt hij daar voordeel uit te halen? Misschien wel een dag!


Machiel R 25 nov, 12:30

Volgens mij is Black Friday al eerder om zeep geholpen. Eerst met Cyber Monday, daarna Singles Day en de trend dit jaar Black Friday Week. Dit gelooft toch geen klant meer.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!