De eigenaar van het failliete 1Dayfly, Roderick Voerman, zet opnieuw in op dagaanbiedingen. De ondernemer verwacht deze week de aankoop van het bedrijf 6Deals af te ronden, meldt RTL Z

"Aanvankelijk wilde ik nooit meer iets met dagaanbiedingen te maken hebben", zegt de ondernemer tegen de nieuwssite. "Maar uiteindelijk begon het toch weer te kriebelen. Ik realiseerde mij dat ik hier alles van af weet." Daarom besloot Voerman met een eerdere zakenpartner een kleine, bestaande aanbiedingensite over te nemen: 6Deals. 

Met zijn nieuwe bedrijf hoopt Voerman zich te kunnen onderscheiden van de concurrent. "Innovatie is de sleutel. 6Deals moet echt dé nieuwe standaard van aanbiedingensites worden." Voerman wil in de eerste plaats geen algemene aanbiedingen doen, maar deals die zijn toegespitst op individuele klanten. Daarnaast wil de ondernemer bestellingen die voor 11.00 uur zijn geplaatst op diezelfde dag gaan leveren. Begin volgend jaar wil hij zijn 'innovatieve' plannen bij 6Deals introduceren. 

Dertien jaar geleden richtte Voerman 1Dayfly op: een webwinkel met aanbiedingen die maar één dag geldig zijn. Ondanks een snelle groei in het begin, ging het bedrijf bijna een jaar geleden failliet. Dat viel onder meer te wijten aan hevige concurrentie, reputatieschade door een foute deal en mislukte overnames.