H&M introduceert fietsbezorging als eerst in Nederland

H&M introduceert fietsbezorging als eerst in Nederland

H&M introduceert deze week de mogelijkheid in ons land om online bestellingen op de fiets te laten bezorgen. Nederland heeft daarmee de primeur. De modeketen zegt van ‘green delivery’ gebruik te maken om zo de bezorging van bestellingen op een duurzame manier uit te kunnen voeren.

H&M werkt voor de fietsbezorging samen met het netwerk van platform Fietskoeriers.nl. Momenteel is het in meer dan dertig steden mogelijk om voor deze leveringsoptie te kiezen. De bestelling wordt de volgende dag tussen zes en tien uur ’s avonds bij consumenten geleverd, omdat volgens H&M op dit tijdstip de kans het grootst is dat klanten thuis zijn. De green delivery kost hetzelfde als een reguliere levering voor de volgende dag.

H&M bestempelt Nederland als 'fietsland' en zegt green delivery daarom hier voor het eerst te introduceren. De fietsbezorging past naar eigen zeggen binnen het duurzaamheidsbeleid van de modeketen, die als doel heeft om in 2040 klimaatpositief te zijn.
 

Reacties 3


Casper Heeremans 9 dec, 18:22

Prima dat H&M dit doet. Wij staan hier helemaal achter. Goed voorbeeld doet goed volgen moeten ze hebben gedacht. https://www.supercashmere.eu/nl/service/story/#duurzaamheid


roy post 10 dec, 05:47

doet coolblue al een hele tijd


Eefje Gerritsen 10 dec, 16:27

Ik heb twee weken terug een pakketje van de Zara gekregen via de fietskoerier. Vraag me dus af of de hm echt de primeur heeft.. maar goed dat dit gebeurt en hopelijk volgen er nog veel andere ketens!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!