H&M introduceert fietsbezorging als eerst in Nederland

H&M introduceert fietsbezorging als eerst in Nederland

H&M introduceert deze week de mogelijkheid in ons land om online bestellingen op de fiets te laten bezorgen. Nederland heeft daarmee de primeur. De modeketen zegt van ‘green delivery’ gebruik te maken om zo de bezorging van bestellingen op een duurzame manier uit te kunnen voeren.

H&M werkt voor de fietsbezorging samen met het netwerk van platform Fietskoeriers.nl. Momenteel is het in meer dan dertig steden mogelijk om voor deze leveringsoptie te kiezen. De bestelling wordt de volgende dag tussen zes en tien uur ’s avonds bij consumenten geleverd, omdat volgens H&M op dit tijdstip de kans het grootst is dat klanten thuis zijn. De green delivery kost hetzelfde als een reguliere levering voor de volgende dag.

H&M bestempelt Nederland als 'fietsland' en zegt green delivery daarom hier voor het eerst te introduceren. De fietsbezorging past naar eigen zeggen binnen het duurzaamheidsbeleid van de modeketen, die als doel heeft om in 2040 klimaatpositief te zijn.
 

Reacties

Prima dat H&M dit doet. Wij staan hier helemaal achter. Goed voorbeeld doet goed volgen moeten ze hebben gedacht. https://www.supercashmere.eu/nl/service/story/#duurzaamheid

Geplaatst door Casper Heeremans op 9 december 2019 om 18:22

doet coolblue al een hele tijd

Geplaatst door roy post op 10 december 2019 om 05:47

Ik heb twee weken terug een pakketje van de Zara gekregen via de fietskoerier. Vraag me dus af of de hm echt de primeur heeft.. maar goed dat dit gebeurt en hopelijk volgen er nog veel andere ketens!

Geplaatst door Eefje Gerritsen op 10 december 2019 om 16:27

Laatste nieuws

RetailTrends