Fest opent woonwinkel met bioscoop in Amsterdam

Het Nederlandse meubelmerk Fest heeft een flagshipstore geopend in Amsterdam-West. De winkel bevat onder meer een minibioscoop waar bezoekers banken kunnen uitproberen.

Bezoekers kunnen bij het pand aan de De Clercqstraat terecht voor meubels, woonaccessoires en interieuradvies op afspraak. Ook kunnen klanten er een film bekijken in de bioscoop, waar alle banken uit de collectie van het Amsterdamse merk kunnen worden getest. “Wanneer je een bank uitprobeert in een winkel zit je vaak stijf en rechtop, terwijl je thuis meestal op de bank hangt en Netflix of een film kijkt”, zegt oprichter Femke Furnée hierover. “In onze minibioscoop zetten we de bank van je keuze voor je klaar en kun je een film of serie kijken.”

De nieuwe winkel is de derde brandstore van het interieurmerk, dat is opgericht in 2013. Het label ontwerpt meubels en accessoires die zich naar eigen zeggen kenmerken door aantrekkelijk design, betaalbaarheid en kwaliteit. Naast eigen filialen heeft Fest een webshop en ruim 150 verkooppunten in twintig landen. Afgelopen jaar werd het merk door Financial Times uitgeroepen tot een van de snelstgroeiende bedrijven van Europa.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!