H&M Home opent eerste winkel in Nederland

H&M Home opent eerste winkel in Nederland

H&M opent dit voorjaar zijn eerste H&M Home-winkel in Nederland, die komt op de Amsterdamse Kalverstraat. Het betekent de zevende conceptstore van H&M Home, die al vestigingen heeft in Londen, München, Hamburg, Stockholm, Kopenhagen en Oslo.

In de winkel is straks het hele assortimenten van H&M Home te vinden, inclusief meubels, lampen en een samengestelde selectie met items van andere merken. Het Zweedse merk is hiervoor zowel lokale als wereldwijde samenwerkingen aangegaan. H&M zegt in de winkel in te zetten op persoonlijke aandacht en service.

“Met onze H&M Home conceptstores willen we klanten een inspirerende ervaring bieden die een aanvulling vormt op ons online aanbod”, vertelt Peter Klagsmark, general manager van H&M Home. De exacte datum van de opening en welke services en voorzieningen straks precies in de winkel te zien zijn, worden later bekendgemaakt.
 

Reacties

De Rotterdamse vestiging had toch al veel langer een H&M store? Of hebben ze het hier echt over losse vestigingen die niet ondergebracht zijn onder hun kledingwinkels?

Geplaatst door Johan A. op 13 januari 2020 om 13:28

Ja ze hebben het hier over losse vestiging met alleen home spullen en dus geen kleding.

Geplaatst door Laura Van der Ven op 14 januari 2020 om 12:19

Laatste nieuws

RetailTrends