Omoda neemt drie winkels van failliet Engelen Schoenen over

Omoda neemt drie winkels van failliet Engelen Schoenen over

Schoenenketen Omoda krijgt er drie fysieke winkels bij, in Deventer, Doetinchem en Zutphen. De winkels waren eerder van Engelen Schoenen, dat begin februari failliet verklaard werd. 

Omoda had eerder nog geen vestigingen in het oosten van het land. Eind vorig jaar opende de schoenenretailer nog drie winkels in het noorden van Nederland. “We zijn ervan overtuigd dat schoenenliefhebbers daar zowel off- als online ons in de toekomst nog beter weten te vinden”, vertelt coo Jan Baan van Omoda. 

De winkels in Deventer en Doetinchem zullen dames- en herenschoenen gaan verkopen. Het filiaal in Zutphen gaat daarnaast ook kinderschoenen verkopen. Naar verwachting zijn de drie winkels binnen twee tot drie weken omgetoverd tot Omoda-winkels.

Eind februari werd al bekend dat zich een partij had gemeld bij de curator van Engelen Schoenen die de winkels onder een andere naam wilde voortzetten. Engelen Schoenen had ook nog vestigingen in Zwolle en Amersfoort. "Voor die twee panden is nog geen huurder gevonden, al wordt daar nog wel naar gezocht", licht curator Michiel Vriezekolk toe aan RetailNews. 

Omoda heeft inmiddels 25 winkels, waaronder één in België.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!