CoffeeLab: 'We hoeven niet zo nodig naar het noorden'

CoffeeLab: 'We hoeven niet zo nodig naar het noorden'

CoffeeLab is niet van plan uit te breiden naar het noorden van het land. De koffieketen opent binnenkort zijn vijfde vestiging onder de rivieren en zegt in een gesprek met RetailTrends daarmee 'tevreden' te zijn. 

Wel is mede-oprichter Jeroen Veldkamp, samen met zijn compagnons Rob Bongers en Jan-Willem van der Aa, met een vastgoedmaatschappij in gesprek over de mogelijke opening van een nieuw horecaconcept in Amsterdam. Een concept 'met dezelfde dynamiek en mentaliteit' als CoffeeLab, maar onder een andere naam. "Maar dat is nog niet definitief."

CoffeeLab zelf heeft zijn draai gevonden in het zuiden van het land. Veldkamp: "Breda komt er straks bij en ja, ook Tilburg lonkt, maar met om en nabij vijf filialen zijn we tevreden." 

Het Brabantse bedrijf wil zich onderscheiden door te mikken op een bepaalde mentaliteit. "Traditionelere mensen gaan naar Starbucks of iets wat daarop lijkt, en een hele leuke, andere groep loopt bij ons naar binnen." Lees het hele interview met Veldkamp hier.
 

Reacties 1


Willem II 8 mrt, 20:58

Breda, Den Bosch, Eindhoven.... mooie steden om te zitten maar Tilburg? Daar wil je alleen als discounter of ‘all you can eat’ zitten

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!