HEMA verzet publicatie jaarcijfers naar eind mei

HEMA verzet publicatie jaarcijfers naar eind mei

HEMA stelt vanwege het coronavirus de publicatie van zijn jaarcijfers uit naar mei. Dat maakt de warenhuisketen bekend in een bericht op de website. Het is het eerste Nederlandse bedrijf dat deze maatregel neemt. 

Ook een dag voor beleggers en analisten wordt verschoven van april naar mei. "Het managen van deze crisis vraagt de volledige aandacht van de teams en het bestuur van HEMA", zegt het bedrijf. En het beantwoorden van vragen van beleggers en analisten 'heeft nu niet de prioriteit'.

De winkels van HEMA in Frankrijk en België zijn door het coronavirus gesloten. In Nederland zijn de 550 vestigingen van de warenhuisketen vooralsnog geopend. 

Reacties 2


Richard Van Dijk 23 mrt, 17:28

De cijfers waren waarschijnlijk al niet rooskleurig maar met de Corona crisis erbij zal Meneer Boekhoorn een flinke duit uit eigen zak moeten doen...


Reinder Koornstra 24 mrt, 12:48

Leuk excuus, maar volgens mij is iedereen in mei nog steeds met dat Corona effect bezig! Intussen blijven in Nederland de winkels open, maar de lucratieve restaurants uiteraard niet! En nou maar hopen dat de loket verkoop van HEMA worst dat enigszins compenseert!
Maar dat het steeds moeilijker wordt om uit de boekhouding nog positief nieuws te produceren, lijkt duidelijk!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!