Nelson Schoenen opent grootste winkel in Groningen

Nelson Schoenen opent grootste winkel in Groningen

Nelson Schoenen heeft in Groningen een premium store geopend. Het is de grootste winkel van de schoenenretailer. Verspreid over twee verdiepingen wordt er een dames-, heren- en kidscollectie aangeboden.

Als het coronavirus voorbij is, vestigt ook de Groningse barbier De Zwarte Raaf zich in het pand. Horecabedrijf Food Matterz gaat 'in betere tijden' de klant voorzien van koffie, lunch en delicatessen. Speciaal voor de kinderen is er een bioscoop in de winkel neergezet. 

De winkel is al wel geopend, maar uit veiligheidsoverwegingen zijn de feestelijke openingsactiviteiten nog even uitgesteld. Door het coronavirus owordt een maximaal aantal klanten in de winkel toegestaan. "Wij doen er alles aan om de klant een veilige en prettige shopervaring te geven en hopen snel onze Groningse fans in de winkel te mogen verwelkomen", aldus storemanager Dick Wachtmeester.

Nelson Schoenen heeft tien winkels verspreid over de grote steden van Nederland. De retailer verkoopt merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Steve Madden en Van Lier. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!