IKEA opent 28 april weer de deuren in Nederland

IKEA opent 28 april weer de deuren in Nederland

De dertien IKEA-winkels in Nederland openen dinsdag 28 april weer de deuren. Ze zijn vanwege het coronavirus sinds 17 maart dicht.

Er gelden wel diverse maatregelen. Zo mag er slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd in de winkel zijn en niet meer dan twee mensen samen. Bij de kassa's en de klantenservice zijn plexiglas schermen geplaatst. Medewerkers zien erop toe dat anderhalve meter afstand wordt gehouden.

Klanten wordt gevraagd 'doelgericht' naar de winkel te komen. De speelplaatsen Småland (met de ballenbak) en de restaurants blijven dicht. Het is wel mogelijk om een kleine snack te halen.

De Zweedse keten benadrukt dat de heropening onder voorbehoud is. "Wij blijven alert op de maatregelen en adviezen van het RIVM en de Nederlandse overheid."

IKEA sloot de winkels een maand geleden op eigen initiatief. "Omdat we op dat moment vonden dat dit de beste en meest verantwoorde keuze was om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. We bedanken iedereen voor de betrokkenheid en begrip in deze uitzonderlijke situatie." 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!