Yoghurt Barn was in maart een van de eerste horecaketens die zijn deuren sloot wegens het coronavirus. In de periode tot 1 juni, de datum waarop de dertien winkels weer open gingen, heeft de keten niet stilgezeten. Het bedrijf versnelde zijn duurzaamheidsambities en zette alles op alles om klimaatpositief te heropenen. 7DTV sprak ceo Wouter Staal en vroeg hem naar zijn groene ambities, de sluiting (en heropening) van zijn winkels en naar zijn visie op de toekomst. Bekijk hieronder het interview.
Yoghurt Barn was in maart een van de eerste horecaketens die zijn deuren sloot wegens het coronavirus. In de periode tot 1 juni, de datum waarop de dertien winkels weer open gingen, heeft de keten niet stilgezeten. Het bedrijf versnelde zijn duurzaamheidsambities en zette alles op alles om klimaatpositief te heropenen. 7DTV sprak ceo Wouter Staal en vroeg hem naar zijn groene ambities, de sluiting (en heropening) van zijn winkels en naar zijn visie op de toekomst. Bekijk hieronder het interview.