Olcay Gulsen koopt aansprakelijkheid failliet SuperTrash af

Olcay Gulsen koopt aansprakelijkheid failliet SuperTrash af

Olcay Gulsen koopt haar aansprakelijkheid voor het faillissement van haar kledingmerk SuperTrash af voor 120 duizend euro. Dat blijkt uit het achtste faillissementsverslag. 

Volgens curator Stephan Voermans van Levenbach Advocaten kan Gulsen verantwoordelijk gehouden worden voor het faillissement van het modemerk. Onder meer de administratie zou ontoereikend zijn en jaarrekeningen zijn niet juist en/of niet tijdig gedeponeerd.

Ondertussen loopt er ook nog een onderzoek naar mogelijk paulianeus handelen (het voortrekken van schuldeisers) door de eigenaresse van het modemerk. Daarnaast is er vlak voor het faillissement een lening van 140 duizend euro teruggestort aan een aandeelhouder. Die storting zou niet volgens de regels geboekt zijn. Gulsen mag de 120 duizend euro in drie jaar betalen aan de boedel. 

SuperTrash ging failliet in 2018. Het modemerk laat in totaal een schuld na van dertien miljoen euro, zo bleek uit een eerder faillissementsverslag. Het merk is na zijn faillissement doorgestart onder een onbekende groep investeerders. Oprichtster Gulsen is sindsdien niet meer bij het merk betrokken. 

Reacties 1


R van der Vorm 8 jun, 19:33

"na zijn faillissement doorgestart onder een onbekende groep investeerders"... Professional asset-strippers Martijn Roozenboom en hulpjes Tim Everts en Rens van der Schoor bedoelen jullie denk ik.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!