Webshops treden op tegen verkoop te dure mondkapjes

Webshops treden op tegen verkoop te dure mondkapjes

Webwinkels bol.com en Amazon.nl treden op tegen externe verkooppartners die mondkapjes tegen te hoge prijzen aanbieden. Dat meldt het FD op basis van een rondgang. 

Zo heeft bol.com al enkele mondkapjes offline gehaald die 'tientallen euro's' kosten of plots in prijs zijn verdubbeld. Een woordvoerder zegt tegen de krant alleen op te treden bij extreme gevallen. 

De Nederlandse tak van Amazon zegt altijd in te grijpen indien er sprake is van enorme prijsverhogingen op producten die in de basisbehoefte voorzien. "Wanneer een verkoper onze regels overtreedt, verwijderen we de producten en ondernemen we actie", laat vicepresident customertrust en partnersupport Daharmesh Mehta weten in een verklaring. Inmiddels heeft de webgigant 500 duizend coronagerelateerde producten van zijn site gehaald.

Op Amazon.nl worden ook nog steeds diverse soorten medische mondkapjes verkocht, terwijl de overheid heeft geadviseerd daarmee te stoppen. Bol.com is al enige tijd geleden opgehouden met het verkopen van de medische mondkapjes. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!