Leveringsproblemen zorgen voor lege schappen bij Action

Leveringsproblemen zorgen voor lege schappen bij Action

Door distributiecentra die weken lang stillagen en vertraagde leveringen uit China ontstaan er lege schappen bij discounter Action. Dat bevestigt een woordvoerster aan BNR Nieuwsradio

Vooral de distributiecentra in Frankrijk, Duitsland en Polen hebben lang het werk neer moeten leggen. "De snelheid en de impact waarmee het coronavirus toesloeg in Europa begin maart heeft iedereen verrast", zegt een woordvoerster van de discountketen. 

De artikelen die uit China moeten komen, zijn wat vertraagd. Daarnaast laat Action weten dat het ook lastig was voor de discounter om leveringen in te plannen, aangezien de retailer niet wist wanneer de deuren van de winkel weer open mochten. "Natuurlijk willen we dat onze schappen altijd voor honderd procent gevuld zijn en klanten kunnen vinden wat ze willen kopen, maar dat lukt niet volledig op het moment."
 

Reacties

Het enige wat action doet is de plaatselijke winkelIers het brood uit de mond halen ze verkopen alleen rotzooi die je niet nodig hebt

Geplaatst door Lisette Timmers op 11 juni 2020 om 19:54

Lisette timmers jij bent liever een dief van je portemonnee he, het is helemaal geen rommel maar goedkoper en dat kan je van de concurrent zoals Hema blokker niet zeggen de zelfde producten maar dan tien keer duurder.

Geplaatst door Yvonne v/d Heuvel op 12 juni 2020 om 08:46

Action is iddddd goedkoper dan blokker en hema.

Geplaatst door Joop Sapulette op 12 juni 2020 om 09:45

Parasieten zijn het, pas na 90 dagen betalen, schsndalig. Dan leveren ze je minder graag.. Eigen schuld

Geplaatst door Ja Ja op 12 juni 2020 om 22:58

Laatste nieuws

RetailTrends