State of Art verdubbelt het managementteam

State of Art verdubbelt het managementteam

State of Art breidt zijn managementteam met drie leden uit. Sinds april 2020 is het management compleet met de toevoeging van Ivo Kok, Jort Jeursen en René Repko. De directie bestond eerder alleen uit Martijn Mateman, Hans Kuijf en Kristof Baeten. 

Kok werkt sinds maart bij State of Art als financieel directeur. Eerder was hij onder meer actief bij WE Fashion en werkte hij als controller bij Prénatal en Retail Network. Jeursen is sinds april dit jaar werkzaam bij het kledingmerk als sales director Nederland. Eerder werkte hij bij Profuomo. En Repko is in november vorig jaar al aangesteld als general manager ad interim. Repko werkte voorheen als CMO bij onder meer Albert Heijn, HEMA, Rituals en Action.

Mateman gaat de functie van supply chain director vervullen. Kuijf wordt buying & merchandise director en Baeten legt zich als country manager Belgium toe op de Belgische operaties van het merk. 

Verder laat State of Art weten 2019 af te sluiten met een jaaromzet van 47 miljoen euro. Dat is een stijging van zo'n vier procent ten opzichte van een jaar eerder. Het merk verwacht dat de coronacrisis als vanzelfsprekend een negatieve impact gaat hebben op de omzetverwachting van dit jaar. 

Reacties 2


Machiel R 1 jul, 17:47

Oei, 6 directieleden bij een omzet van 47mio.


Sylvie Verhoeven 2 jul, 18:29

leuke foto jongens! Lekker casual directie....
ik herken je niet meer René

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!