Patisserie Nanan: zoeter dan dit wordt het niet

Patisserie Nanan: zoeter dan dit wordt het niet

Zoeter dan zoet: dat was ongetwijfeld het credo bij het ontwerpen van deze patisserie. Wie fan is van de kleur roze en graag Instagramwaardige kiekjes maakt, kan zijn hart ophalen bij deze Nanan-winkel in de Poolse stad Wroclaw. Het interieur sluit naadloos aan op de naam van het bedrijf, dat in het Frans 'zoetwaren' betekent. 

Wie tijdens zijn reis door Polen een bezoek wil brengen aan de Nanan-patisserie, kan maar beter niet vies zijn van een beetje (of eigenlijk: heel veel) roze. De boetiek is volledig ondergedompeld in deze kleur; van de muren en vloeren tot de stoelen en tafeltjes. Het interieur is geïnspireerd op de specialiteit van de patisserie, namelijk de éclair. Zo is het ovalen silhouet van het met slagroom gevulde gebakje terug te zien in de bogen die naar het zitgedeelte leiden, maar ook in de toonbank, de kapstok, deurknoppen, spiegels en de...

Zoeter dan zoet: dat was ongetwijfeld het credo bij het ontwerpen van deze patisserie. Wie fan is van de kleur roze en graag Instagramwaardige kiekjes maakt, kan zijn hart ophalen bij deze Nanan-winkel in de Poolse stad Wroclaw. Het interieur sluit naadloos aan op de naam van het bedrijf, dat in het Frans 'zoetwaren' betekent. 

Wie tijdens zijn reis door Polen een bezoek wil brengen aan de Nanan-patisserie, kan maar beter niet vies zijn van een beetje (of eigenlijk: heel veel) roze. De boetiek is volledig ondergedompeld in deze kleur; van de muren en vloeren tot de stoelen en tafeltjes. Het interieur is geïnspireerd op de specialiteit van de patisserie, namelijk de éclair. Zo is het ovalen silhouet van het met slagroom gevulde gebakje terug te zien in de bogen die naar het zitgedeelte leiden, maar ook in de toonbank, de kapstok, deurknoppen, spiegels en de lampen. De glazen toonbank doet haast denken aan die van een juwelier, maar biedt ruimte aan de verfijnde gebakjes en chocolaatjes van Nanan.

De muren van de patisserie zijn bedekt met roze fluweel en de bogen verwijzen niet alleen naar de vorm van een éclair, maar zijn ook een knipoog naar de klassieke Franse banketbakkerij. Glanzende details van messing, marmeren tafelbladen en de eiken parketvloer maken het sprookje compleet. 

Volgens de architecten bewijst Nanan met dit retailconcept dat zelfs de meest simpele inspiratiebron – in dit geval de éclair – kan leiden tot een creatief, uniek design dat de customerjourney ten goede komt. Nanan is een klein, lokaal bedrijf dat naar eigen zeggen wereldwijde erkenning kreeg dankzij zijn storedesigns. De gebakjes en speciale koffies (denk aan: een roze latte machiatto met rozenblaadjes) zijn al net zo fotogeniek als de winkel zelf.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ten weekend jest zdecydowanie wyjątkowy!🌷Z okazji dnia kobiet mamy parę kwiatowych nowości. Poza deserami dostaniecie również latte różane oraz herbatę z różą i truskawką! 🥀❤️ - This weekend is definitely special! ☀️ On the occasion of Women's Day we have a few floral news. In addition to desserts, you'll also get rose latte and tea with rose and strawberry! 🍓❤️ - #słodkinanan #nanan #cukiernia #kawiarnia #cafe #rose #latte #rosecoffee #strawberries #tea #coffeetime #teatime #thinkpink #womensday #women #dzienkobiet #perfectgift #drobnyupominek #timefordessert #czasnadeser #słodkości #przyjemności #littlesweet #instafood #colorfood #pastryart #patisserie #prettytreats #weekend #wroclove

Een bericht gedeeld door NANAN (@nanan_patisserie) op

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 37.500 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!