Nieuwe retaildirecteur voor Pearle Nederland

Maarten Klein wordt per 1 september retaildirecteur bij Pearle Nederland. Hij is op dit moment nog vice president stores en supply chain bij Etos. 

Klein vervulde eerder de functie van retaildirecteur bij Apple, waar hij verantwoordelijk was voor de introductie, uitrol en groei van Apple Retail. Daarvoor werkte hij al bij Pearle-moeder GrandVision op Schiphol als business development manager en heeft hij een aantal jaren de expansie van GrandVision in het Midden-Oosten geleid. 

"Maarten is een ervaren retailprofessional met veel kennis van klant- en retailprocessen en neemt een zeer ruime internationale ervaring met zich mee", aldus GrandVision-managing director Jan-Derek Groenendaal. "De ervaring die hij bij Apple heeft opgedaan op het gebied van excellente consumentservice en het integreren van digitale tools in de klantervaring zullen zeer goed van pas komen bij de uitvoering en doorontwikkeling van onze strategische ambities."
 

Reacties 1


Wim Degens 3 sep, 08:40

Pearle is een internationale opticien zonder minimale beleidsaanpassing wat je wel en niet in iedere landelijke cultuur als verkopers/adviseurs kunt doen. Communicatief onbeschoft en hangjongeren stijl wordt door ons niet geaccepteerd. Dus afspraak van 06 september Broerstraat Nijmegen gaat voor onderstaande klant niet meer door.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!