Erotiekbedrijf EDC Retail verwacht verdubbeling omzet

Erotiekbedrijf EDC Retail verwacht verdubbeling omzet

Door de coronacrisis is de vraag naar seksspeeltjes enorm gestegen. EDC Retail, het bedrijf achter de webshops van Beate Uhse en EasyToys, denkt daardoor dit jaar veel meer omzet te boeken.

EDC behaalde vorig jaar een omzet van 33 miljoen euro. Topman Eric Idema verwacht voor dit jaar uit te komen op een omzet van rond de 55 miljoen, zegt hij tegen De Telegraaf. "En dan zit ik aan de onderkant, maar we gaan ongeveer uit van een verdubbeling. De grootste klappers moeten nog komen met Black Friday en kerst. En de groei zet de komende jaren door."

EDC heeft besloten om het complex in Veendam fors uit te breiden. Daar wordt bijna vier miljoen voor uitgetrokken. Met de bouw van twee nieuwe hallen van in totaal ruim drieduizend vierkante meter en de komst van een extra inpakmachine wordt de opslagruimte fors vergroot en de productiecapaciteit verdubbeld. De afgelopen periode zijn 135 mensen aangenomen, waarmee het aantal medewerkers op 185 kwam. "En daar komen er nog tientallen bij. We zoeken vooral werknemers voor de klantenservice, logistiek, maar ook marketeers en ict'ers", zegt Idema.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!