Mondkapjesplicht in Designer Outlet Roermond

De Designer Outlet in Roermond gaat vanaf woensdag het dragen van mondkapjes verplicht stellen. Dat heeft directeur Rudolf van Gompel in een videoboodschap aan het personeel bekendgemaakt, meldt 1Limburg. Het besluit zou zijn genomen na overleg met de veiligheidsregio en de burgemeester.

Twee winkels in de outlet hebben de deuren gesloten, nadat bij medewerkers besmettingen zijn geconstateerd. Het gaat volgens 1Limburg om kledingzaak Colin's en schoenenwinkel Stuart Weitzman. 

Burgemeester Rianne Donders heeft aan de voorzitter van de veiligheidsregio gevraagd of het toelaten van minder bezoekers ertoe kan bijdragen dat er beter afstand wordt gehouden in de outlet. Sinds eind mei mogen er maximaal drieduizend bezoekers tegelijkertijd binnen zijn.

Reacties 7


Janny Roseboom 7 aug, 14:07

Afgelopen dinsdag daar geweest. Niet heel lang want het was er echt belachelijk druk ! Zou graag willen weten in welke winkels de besmette medewerkers werken !


Dennis Broers 7 aug, 17:55

Staat in het artikel Janny


Joost Kriek 7 aug, 19:42

Als de overheid consequent zou zijn dan deden ze het gehele centrum dicht want er lopen altijd absurd veel mensen. In een café moet je aan allerlei richtlijnen voldoen maar in winkels ben je veilig....


Hendrik Jansen 9 aug, 07:55

Te kort door de bocht om te roepen dat ze simpelweg moeten sluiten. Werkgelegenheid? Er werken nogal wat mensen...


Ricoh Keane 9 aug, 08:05

Onzin in het kwadraat


Carolina Bechthold 20 aug, 13:48

Bizar dat er word geroepen dat het dicht zou moeten, Besmettingen geven niet aan dat iemand ziek is of iemand kan besmetten. Laat dat duidelijk zijn.


H Verduin 30 aug, 13:47

Als je het zelf te druk vind en niet veilig vind ga er dan niet heen, of doe anders een mondkapje op of dat nou helpt of niet.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!