Voetbalshop.nl opent elf winkels

Voetbalshop.nl heeft elf winkels geopend. Het gaat voornamelijk om panden waarin eerst 100% Football zat. In het najaar komen er nog drie bij en komend voorjaar volgen er winkels in België, te beginnen in Antwerpen.

De eerste elf bevinden zich in Amsterdam, Arnhem, Bergen op Zoom, Breda, Capelle aan den IJssel, Drachten, Gorinchem, Groningen, Leeuwarden, Roosendaal en Utrecht (Stadion Galgenwaard). "Met Voetbalshop.nl zijn we de afgelopen 25 jaar marktleider geworden door alles van, voor en over voetbal te leveren", zegt Roland Heerkens, die 45 jaar geleden moederbedrijf Badge oprichtte waar Voetbalshop.nl en Voetbalshop.be onder vallen. "Met het openen van regionale voetbalshops vergroten we deze service naar de 5.000 amateurclubs en 2,5 miljoen actieve voetballers in Nederland en België."

Sebastiaan Haage is aangetrokken als algemeen directeur. Hij heeft een achtergrond in het bankwezen en was eigenaar van drie voetbalspeciaalzaken. Arjan Onnes is aangesteld als commercieel directeur van Badge Retail BV, de divisie die zich voor 100 procent bezig zal houden met de winkels. Onnes is voormalig sales director van Adidas.

Voetbalshop.nl bestaat bijna 25 jaar en is naar eigen zeggen met onder meer een half miljoen bestellingen per jaar marktleider in de Benelux en daar de grootste afnemer en distributeur van Nike, Adidas en Puma. Moederbedrijf Badge exploiteert naast Voetbalshop.nl en Voetbalshop.be webshops voor onder meer de Nederlandse en Belgische voetbalbond. Ook onder meer PSV, Vitesse en ruim 150 amateurclubs hebben hun webshopactiviteiten bij Badge ondergebracht.

Reacties 1


Erik Koster 7 aug, 15:54

Pijnlijk voor 100% voetbal!!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!