Gesprekken over overname kledingketen Jensen

Gesprekken over overname kledingketen Jensen

De failliete kledingketen Jensen Familyshop maakt mogelijk een doorstart. Er wordt met diverse kandidaten over gesproken, zegt waarnemend curator Jan Bijlholt desgevraagd tegen RetailNews.

De keten werd twee weken geleden failliet verklaard. Twaalf van de veertien winkels, hoofdzakelijk in Friesland, werden door het faillissement getroffen. Zo'n zestig banen staan op de tocht.

Om hoeveel geïnteresseerden het gaat, wil Bijlholt niet kwijt. "Ik moet een beetje de kaarten voor de borst houden." De inspanningen zijn er in elk geval op gericht om de keten in zijn geheel te verkopen. "Dat is vaak ook het meest zinvol." Alle winkels zijn weer geopend. "Dit hebben wij gedaan zodat de zomercollectie die nog in de schappen lag ook daadwerkelijk in de zomerperiode kan worden verkocht."

Het faillissement treft de zaken in Bolsward, Burgum, Damwâld, Dokkum, Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Stiens en Surhuisterveen. De filialen in Sneek en Dalfsen en de webshoptak vallen niet onder het faillissement.

Foto: Google StreetView

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!