IKEA bezorgt pakketten met pendelbus

IKEA bezorgt pakketten met pendelbus

IKEA heeft voor het eerst mobiele ophaalpunten gelanceerd, in het Belgische Antwerpen. De meubelreus zet een ‘Pändelbuss’ in om onlinebestellingen op vaste tijdstippen te leveren op vier verschillende locaties. 

Het bedrijf wil het leven van de klant naar eigen zeggen gemakkelijker maken met de nieuwe service. ‘Zo bedient IKEA Wilrijk de klant dichter bij huis op een voor de klant gepast moment’. Klanten kunnen hun bestelling zes dagen per week ophalen op de parkeerplaatsen van het Starrenhof in Kapellen, AVEVE in Sint-Lenaarts, de Decathlon in Turnhout of op de parking van Horta in Westmalle. 

“We hebben in eerste instantie gekozen om ophaalpunten in het noorden van Antwerpen toe te voegen, aangezien IKEA Wilrijk voor klanten uit deze regio niet optimaal bereikbaar is”, aldus Saskia de Loore, market relations IKEA Wilrijk. “Maar we zijn ook al op zoek naar andere locaties, om in de toekomst zoveel mogelijk klanten in de provincie Antwerpen tot dienst te kunnen zijn.” De Zweedse meubelgigant merkt naar eigen zeggen dat klanten ‘in het nieuwe normaal’ liever niet te vaak naar de winkels komen en vaker kiezen voor de webshop. 

Vanaf eind september kunnen klanten op donderdagen ook interieuradvies inwinnen bij de Pändelbuss. Dit gebeurt uitsluitend op afspraak en met maximaal twee klanten, laat IKEA weten. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!