Kwantum en Leen Bakker verder onder één directie

Kwantum en Leen Bakker verder onder één directie

Woonwarenhuizen Leen Bakker en Kwantum gaan vanaf deze dinsdag samen verder onder één directie. De krachtenbundeling moet leiden tot een groeiversnelling, met name voor de online activiteiten. 

Debbie Klein, ceo bij Leen Bakker, staat binnen de nieuwe directie als ceo aan het hoofd van beide ketens. Rob Berns, die jarenlang ceo was van Kwantum, gaat in het nieuwe management aan de slag als directeur strategie. De rest van het management bestaat ook uit directieleden die eerder al bij een van de twee formules actief waren. 

"Omdat beide formules complementair zijn zullen Kwantum en Leen Bakker zelfstandig opererende retailmerken blijven", vertelt Klein. Het intensiveren van de samenwerking moet de groei van beide merken versnellen en de marktpositie versterken. 

Kwantum en Leen Bakker zijn beide eigendom van Gilde Equity Management. Leen Bakker heeft 165 vestigingen in Nederland en België. Kwantum heeft 110 winkels in diezelfde markten. RetailTrends sprak eerder met Debbie Klein over haar plannen met de woonwinkel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!